lördag 10 april 2010

det slemmigaste vidrigaste fanstyg jag träffat!!!!

mina barns far... jag hatar han.. finner inga snällare ord än hat.
är förstås väldigt glad att jag skaffade barnen just med han, annars hade det ju inte varit samma barn:)

idag har han ännu en gång sårat min äldsta dotter, jag säger MIN för han har för längesen förbrukat rätten att kalla henne SIN dotter.
alla tre barnen har cup i helgen, dom är i örebro och har längtat och taggat jättelänge.

vi åkte dit idag och skulle heja på dom. han kom oxå dit, med sin vidriga "fru" dom kollade på lillebrors match, sen på emmas match, sen på lillebrors match... efter det gick dom upp i rök. svarade inte i telefon eller på mess. elin hade match sist.
vi var även och kollade på den och som vanligt spelade dom skitbra men hade otur med att få in bollen, så det blev förlust (värdsliga ting)
när slutsignalen gick såg jag att elin tittade upp mot läktaren och letade efter sin pappa.
sen fick jag ett mess- å vart var pappa?

hon kom ut från omklädningsrummet med tårar rinnandes från kinderna och jag såg verkligen hur besviken hon var.
jag kan inte FATTA!!!! hur i helvete kan man göra så gång på gång?????
hur kan man vara så ELAK mot sitt eget kött å blod, den vackraste människan i världen, det klokaste barnet som finns??? hur kan man?
hur kan man låta allt annat gå före??
hur kan man ens sova om nätterna när hon gråter sej till sömns?
det är inte första gången han gör så här, och säkert inte sista..

jag känner bara sånt jävla HAT just nu. önskar att han och hans "fru" typ bara försvann.

onsdag 3 mars 2010

behöver 6 timmar till

mina dagar räcker inte längre till.
hinner inte med alla måsten alls längre, hinner inte ens knappt andas.
att ta en dusch själv har blivit värsta lyxen numera:) men antar att allt blir bättre sen.

haft båda mina små sjuka i flera dagar och det hatar jag. tintin vaknade ett i måndags natt med värsta krupp. ingen av mina andra har haft det men jag fattade direkt vad det var, gav henne medicin å efter en stund slocknade hon igen.. stackars.

min man håller just nu på å kopplar in nya tvättmaskinen som är på 8 kilo, jag älskar nya maskiner och det blir så mycket roligare att tvätta då:) sånt gör mej lycklig, lika om det kommer ut ett nytt skurmedel på marknaden...

nu ropar han å frågar om jag ska torka där gamla maskinen stått:) självklart ska jag det... ha en bra kväll. kyss

tisdag 23 februari 2010

älskade ungar

när jag fick veta att jag var gravid med elin,( min äldsta som blir 16 i år) såvar det bara lycka.. en liten gullig bäbis tänkte jag.. tror inte jag tänkte så mycket mer än så:) hon kom å var såklart världens vackraste... efter det har jag fått 4 till och alla är förståss lika underbara och vackra..

vad man inte visste då är att dom faktiskt blir större, att den lilla söta prinsessan kommer växa upp till den vackraste tjejen någonsin.. och att hon ska gå igenom allt. hon ska älska och bli älskad. hon ska svika och bli sviken. hon ska skratta och gråta. hon ska göra olika val, ibland rätt val och ibland fel. hon ska lära sej livets stora gåta. hon ska få vänner och förlora vänner. hon ska skaffa fel vänner och rätt vänner. hon ska bli besviken på många. hon ska lära sej allt ifrån att gå och tala, till att gå fint och tala fint. jag skulle så gärna vilja hjälpa henne, så att hon bara behövde uppleva allt det vackra och fina i livet, att hon slapp olycklig kärlek och allt ont. ibland känns det som jag bara vill linda in henne i bomulloch skydda henne från allt som kan såra och göra ont. men jag vet ju att det inte går. att hon själv måste gå hela den långa vägen genom livet, och stöta på alla dom hinder som finns. jag hoppas att jag kan på något sätt hjälpa henne att ta sej över dom på det enklast sättet, och att hon VILL ha min hjälp.
det finns INGET som gör så ont som att se sitt eget kött och blod må dåligt. att ens egen lilla unge ska behöva ha så ont. jag skulle lätt kunna hugga en kniv i mej själv eller någon annan för barnens skull.
inget av detta visste jag för 16 år sedan, när jag stirrade på det blå strecket på grav-testet.
jag oroar mej exakt hela tiden för att något ska hända. när inte barnen är hemma så oroar jag mej. men jag kan ju inte heller hålla dom hemma, låsa fast dom och inte släppa ut dom. då missar dom ju livet.
jag hoppas och jag tror att jag allafall gett mina barn grunden till att bli något, till att lyckas med vad dom än bestämmer sej för att göra, och att dom gör det med förnuft.
time will tell....

fredag 19 februari 2010

helg

fredag idag och det är så skönt...

ska väl plocka och städa lite idag tänkte jag, så man kan ta det lite lugnt i helgen kanske..

just nu är maja här på besök, för vickis skulle åka å shoppa presenter. flickorna blir ju 4 år på söndag. sjukt vad tiden går fort... maja var ju liten som en pissmyra när hon föddes, nu e hon så stor å duktig:)

ska även försöka mej på att göra en kycklingpaj ikväll. hoppas det blir gott..

onsdag 17 februari 2010

ny vecka

och jag har glömt bloggen:)

hinner inte faktiskt, fullt ös medvetslös heela dagarna.
nu har pelle börjat snurra och vända sej så han ligger inte längre kvar där man lägger han.. hmmm...

tintin rejvar på som vanligt, fattar inte energin den ungen har.. haha..

elin var iväg igår och tränade med damerna i fagersta, hon e så himla duktig min prinsessa, gör mej stolt vareviga dag.

nu ska jag ladda inför premiär hockeyn som börjar 01.30 inatt, kaffe kaffe kaffe... heja tre kronor

söndag 14 februari 2010

love

var i köping på emmas match.. flickorna spelade skitbra som dom alltid gör:) men förlorade tyvär:(.

hem å gjorde skitgod middag, klyftpotatis,lövbiff,sås, bea-sås,sallad och marinerade vitlöksklyftor... såå gott, men nu känner jag mej som världens fetto. usch.. sen bakade jag och mina älskade flickor en alla-hjärtan tårta. å tog en bit av den oxå... nu har jag sten ångest. men imorron blir allt normalt igen, bara ställa om sej på svält:(



lägger in en bild på dom jag älskar mest oxå bara för att...


gissa vem som e storasyster:)



tintin...


pelle...

har inge kort på lillebror men ska försöka fånga han på bild snart:)

lördag 13 februari 2010

alla hjärtans dag

söndagar är så vidriga...men idag är det alla hjärtans dag så då får man väl lov att bita ihop..

igår var vi i fagersta på match, först spelade lillebror och dom vann med 8-5. sen hade elin match och dom spelade INTE alls bra, förlust blev det där med typ 6-1.
men efter matchen blev elin tillfrågad om hon ville börja träna med damlaget i fagersta... kul för henne, men jag kan tro att det skulle bli lite för mycket med träning 4 dagar i veckan och sen matcher på helgerna... hon skulle allafall åka dit på tisdag och testa.

när vi kom hem gorde jag den godaste pajen och jag åt som en gris, ibland måste man väl få synda lite. min man köpte en stor godispåse som jag lät bli allafall.

idag ska vi på match med emma i köping, tror jag ska åka med fast det är vinter, johan säger att vägen är fin. skulle vilja åka till mamma oxå, men det går ju inte eftersom vi ska ha med oss tre andra barn oxå.